Tietoa laskun vastaanottajalle

Read this information in English

Mitä Myyntisaamisten rahoitus tarkoitta

Toimittajan vahvuus merkitsee etuja myös palvelun/tuotteiden ostajalle
Yritykset päättävät siirtää laskunsa rahoitusyhtiölle monesta eri syystä. Monelle yritykselle tämä täydentää vain muita rahoitusvaihtoehtoja. Joillekin yrityksille Amfa Finansin tarjoama rahoitusmuoto voi olla se optimaalisin vaihtoehto, kun yritys on vahvassa kasvussa. Vahva kasvu rasittaa normaalisti maksuvalmiutta. Kummassakin tapauksessa parannamme toimittajan maksuvalmiutta. Tämä puolestaan antaa tilaajalle mahdollisuuden saada maksuaikaa eli luottoa.

Pienemmillä yrityksillä on usein rajallisesti hallinnollisia resursseja. Tärkeintä on keskittyä ydinliiketoimintaan. Rahoitamalla laskut Amfa Finans samalla huolehtii näiden hallinnoinnista. Tämä tarkoittaa mm. että aina löytyy yhteyshenkilö, johon laskun vastaanottaja voi nopeasti olla yhteydessä. Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa olemme heti yhteydessä asiakkaaseemme selvittääksemme ongelman ilman viivytystä.

Turvaa tilaajalle
Lasku Amfa Finansilta tarkoittaa turvallisuutta. Ennen sopimuksen tekoa tarkistamme toimittajan liiketoiminta- ja luottotiedot. Tarkistamme samalla, että hänet on rekisteröity ennakkoperintärekisteriin (=toimittajalla on ennakkoverokortti). Rahoitamme pelkästään laskuja, jotka ovat riidattomia ja täysin kunnossa. Laskua ei lähetetä meiltä mikäli saamme ostajalta palautetta ettei lasku ole kunnossa. Toimittajan maksuvalmius ja yrityksen suoriutuminen velvoitteistaan muodostaa samalla turvaa myös ostajalle. Sanotaanhan, että ketju on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki.

Turvaa ja laatua
On itsestään selvää, että laskun vastaanottaja ei missään olosuhteissa joudu huonompaan asemaan sen johdosta, että lasku on siirretty Amfa Finansille. Meille siirtyy samat oikeudet laskuun, kuin mitä toimittajalla oli, ei mitään muuta tämän lisäksi. Amfa Finans on luottomarkkinoilla toimiva pankki, jota valvoo Ruotsin Finanssivalvonta. Amfa Finansilla on korkein mahdollinen luottokelpoisuus.

Kilpailua ja hinnanmuodostusta
Amfa Finans mahdollistaa, että myös muut kun vakiintuneet ja omalta pääomaltaan vahvat toimittajat voivat ottaa vastaan suurempia tilauksia. Tämä puolestaan johtaa parempaan kilpailuun ja pitää tilaajille hinnat kurissa.